‘Kaderimin Oyunu’ dizisinin Cemal'i Akın Akınözü'den aşk itirafı

Hakan Gence’nin YouTube'da yayınlanan “Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet” programına konuk olan 31 yaşındaki oyuncu Akın Akınözü, Gence’nin sorularını samimiyetle yanıtladı. Star TV'de ekrana gelen Kaderim Oyunu dizisinde Cemal karakterini canlandıran Akınözü, oyunculuk kariyerinden özel hayatına kadar hakkında bilinmeyenleri anlattı. İlişkisiyle ilgili de konuşan ünlü oyuncu, “Çapkın değilim ama flörtözüm” dedi.

Oyunculuğa başlamadan önce matematik eğitimi aldığını söyleyen Akınözü, “Ama ben oyunculuğu seçtim, bunun nedeni oyunculuğun insana ve hayata dair tutkumu keşfetmem için bana bir araç vermesiydi” dedi.


'LİSEDE 120 KİLOYDUM'

Hiç estetiği olmadığını belirten oyunu “Kendimle hep barışıktım. Hatta lise döneminde 120 kiloyu gördüm. O dönemde de aynaya baktığım kişiden memnundum. Üzerimdeki fazlalığı attıktan sonra ortaya çıkan halim bu oldu” diye anlattı.

‘Kaderimin Oyunu’ dizisinin Cemal'i Akın Akınözü'den aşk itirafı

'KIZ ARKADAŞIMLA HALA FLÖRTLEŞİYORUM'

Kız arkadaşı Sandra Pestemalciyan’la ilişkisine de değinen Akınözü “Çapkın değilim ama flörtöz olduğumu söyleyebilirim. Flörtleşmeyi severim, bu insanı besleyen bir enerji. Kız arkadaşımla hâlâ flörtleşiyorum. İlk adımı attığımda bunun karşılık bulacağını biliyordum. İlişkilerde hep ilk adımı atan taraf oldum. Bu da centilmenliğimden kaynaklanıyor. Sandra’nın yüz kremlerinden biri olmak isterdim. Her gece yatmadan önce onun yüzüne dokunmuş olurdum” dedi.

‘Kaderimin Oyunu’ dizisinin Cemal'i Akın Akınözü'den aşk itirafı ile ilgili etiketler Akın Akınözü Sandra Pestemalciyan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.