Kaderimin Oyunu Dizisinde Mahir Aldığı Kararla Cemal ve Asiye'yi Zor Duruma Sokuyor!

Cuma akşamları hem ülkemizde hem de yurt dışında büyük bir izleyici kitlesine kavuşan Kaderimin Oyunu dizisinde Sarp Apak'ın hayat verdiği Mahir aldığı kararla her şeyi yeniden başlatıyor. Çok akıllıca bir hamleyle Asiye ve Cemal'i zor duruma sokacak olan Mahir'in aldığı karar ne? Kaderimin Oyunu 12. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kaderimin Oyunu 12. bölümde neler olacak sorusunun detayları bellil oldu. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kaderimin Oyunu yeni bölümüyle hikayede heyecan doruk noktasına ulaşacak. Helin ve Cemal'in arasını düzeltmek için devreye giren Mahir bu hamlesiyle dizinin yeni bölümüne damga vuracak. Kaderimin Oyunu Dizisinde Mahir Aldığı Kararla Cemal ve Asiye'yi Zor Duruma Sokuyor!

Mahir aldığı kararla Kaderimin Oyunu yeni bölümünde hikayeye yeniden yön vermeye hazırlanıyor. Sarp Apak'ın canlandırdığı Mahir karakterinin yeni bölümde yapacakları dengeleri tamamen değiştiriyor. Helin'in geçmişinde söylediği hamilelik yalanı Cemal ile ilişkisine darbe vurmuştu. Ancak ikilinin arasını düzeltmek için yeni hamle Mahir'den gelecek.

Kaderimin Oyunu Dizisinde Mahir Aldığı Kararla Cemal ve Asiye'yi Zor Duruma Sokuyor!

Asiye ve Cemal Zor Durumda!

Asiye ve Cemal'in zor durumda kalacağı Kaderimin Oyunu 12. bölümde köşeye sıkışan Asiye duygularını gizlemekte artık kendini tutamıyor.

Kaderimin Oyunu 12. bölümü Cuma akşamı STAR TV'de olacak.

 

Kaderimin Oyunu Dizisinde Mahir Aldığı Kararla Cemal ve Asiye'yi Zor Duruma Sokuyor! ile ilgili etiketler kaderimin oyunu mahir karar asiye ve cemal
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.