Kaderimin Oyunu Dizisinde Cemal Nedret'ten Sonra Raci'yi de Karşısına Aldı!

Akın Akınözü'nün Cemal karakteriyle her bölüme damga vurduğu Kaderimin Oyunu dizisinin son bölümünde Baba kız sahneleri çok konuşuldu. Sosyal medyada en çok etkileşim alan dizilerin başında gelen Kaderimin Oyunu'nda Cemal Nedret'ten sonra Raci'yi de karşısına aldı. İşte Kaderimin Oyunu 10. bölüm fragmanı...

Kaderimin Oyunu 10. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Her Cuma akşamı güçlü rakiplerine rağmen reytinglerde üst sıralarda yer almayı başaran dizinin son bölümünde Cemal kızıyla buluştu. Baba kız sahnelerinin izleyiciyi hüzünlendirdiği Kaderimin Oyunu yeni bölüm fragmanıyla da gelecek haftanın ipuçlarını verdi. Kaderimin Oyunu Dizisinde Cemal Nedret'ten Sonra Raci'yi de Karşısına Aldı!

Cemal, Nedret'ten Sonra Raci'yi de Karşısına Aldı

Akın Akınözü'nün Cemal karakterine hayat verdiği Kaderimin Oyunu 10. bölümde Cemal, Raci'yi de karşısına aldı. Yeni bölümde nelerin olacğaı ise şimdiden merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde Cemal 7 sene önce Nedret'e evli ve 2 çocuğu olduğunu söylediği sahneler en çok dikkat çeken anlar oldu. 

Kaderimin Oyunu Dizisinde Cemal Nedret'ten Sonra Raci'yi de Karşısına Aldı!

Kaderimin Oyunu 10. bölümü gelecek Cuma akşamı Star TV'de olacak.

 

Kaderimin Oyunu Dizisinde Cemal Nedret'ten Sonra Raci'yi de Karşısına Aldı! ile ilgili etiketler kaderimin oyunu fragman cemal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.