Kadere bak... Kimler kimlerle beraber! HDP, DEVA, GP, SP ve CHP ittifakının ayak sesleri...

HDP'li Meral Danış Beştaş ve Ömer Faruk Gergerlioğlu CHP, DEVA, GP ve SP ile online bayramlaştı. Ramazan Bayramı dolayısı ile geleceğin ittifakı da ortaya çıkmış oldu. İYİ Parti'nin bu ittifakta açık açık yer alıp almayacağını ise zaman gösterecek gibi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde, "Kadere bak, kimler kimlerle beraber" sözleri ile yeni ittifak arayışlarına işaret etmişti.

Erdoğan'ın işaret ettiği ittifak partiler arası bayramlaşmasında ortaya çıktı.

HDP heyeti, gizli ortağı CHP ve onun desteği ile Meclis'e giren Temel Karamollaoğlu'nun yönetimindeki SP ve bir zamanlar kanlı bıçaklı olduğu Ahmet Davutoğlu'nun yönetimindeki GP ve Ali Babacan'ın DEVA'sı ile bayramlaştı. 

Kadere bak... Kimler kimlerle beraber! HDP, DEVA, GP, SP ve CHP ittifakının ayak sesleri...

Millet İttifakında yaşanacak gelişmenin resmi de bu şekilde ortaya çıkarken, İYİ Parti'nin bu ortaklığın neresinde ve nasıl olacağını ise zaman gösterecek gibi gözüküyor. 

Kadere bak... Kimler kimlerle beraber! HDP, DEVA, GP, SP ve CHP ittifakının ayak sesleri... - Resim : 2

HDP'den bayramlaşmaya ilişkin açıklama ise şöyle:

"Grup Başkanvekilimiz Meral Danış Beştaş ve Kocaeli Milletvekilimiz Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi heyetleriyle online bayramlaşma gerçekleştirmiştir.

Kadere bak... Kimler kimlerle beraber! HDP, DEVA, GP, SP ve CHP ittifakının ayak sesleri... - Resim : 3

Görüşmelerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu; Deva Partisi Genel Sekreteri Sadullah Ergin, Genel Başkan Yardımcıları Helin Fırat ve Doğa Şanlıoğlu; Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ ve Genel Sekreter Şenol Gürşan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Atik Ağdağ ve Fatih Aydın ile bir araya gelinmiştir.

Karşılıklı bayram kutlamalarının yapıldığı görüşmelerde Korona Virüs salgını, salgın sonrası yaşananlar ve güncel siyasi gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yapılmıştır."

Kadere bak... Kimler kimlerle beraber! HDP, DEVA, GP, SP ve CHP ittifakının ayak sesleri... - Resim : 4

AK Parti 24. 27. Dönem Konya Milletvekili, Adalet Komisyonu sözcüsü Avukat Gülay Samancı bu ittifaka "Çiçeği burnunda partiler ayaklarının tozuyla Hdp’ye ve ortağına sarılmak suretiyle birlikte yol yürüyecekleri ittifaklarıyla ilk bayramlaşmalarını yapmışlar. “Malumun ilanı..”
Reis’in de dediği gibi:
“Kadere bak!.. Kimler kimlerle beraber”
sözleri ile dikkat çekti. 

Kadere bak... Kimler kimlerle beraber! HDP, DEVA, GP, SP ve CHP ittifakının ayak sesleri... - Resim : 5

 

Kadere bak... Kimler kimlerle beraber! HDP, DEVA, GP, SP ve CHP ittifakının ayak sesleri... ile ilgili etiketler bayram HDP İYİ Parti deva gelecek saadet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.