Kaçak tıraşın bedeli ağır oldu! Sadece yapana değil, yaptırana da ceza var

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan berberler, sınır tanımıyor. Bursa'da Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir firmaya baskın yapan ekipler, kaçak tıraş yapan kuaföre ve iki müşterisine toplam 9 bin 450 lira ceza yazdı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri, kaçak tıraşa yönelik çalışmalarını arttırdı.

Bu kapsamda Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nilüfer ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan bir otomotiv yan sanayi firmasında kaçak tıraş yapıldığı ihbarı aldı.

Kaçak tıraşın bedeli ağır oldu! Sadece yapana değil, yaptırana da ceza var

Firmaya baskın yapan polis ekipleri, 2'nci kattaki idari bölümde, kuaför R.O.'yu M.Y. ve A.Y.'yi tıraş ederken yakaladı.

Kaçak tıraşın bedeli ağır oldu! Sadece yapana değil, yaptırana da ceza var - Resim : 2

Kuaför R.O., maskesi ile dezenfektanının olduğunu belirterek, polisleri ceza yazmamaya ikna etmeye çalıştı. Polis ekipleri ise İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine uyulmadığı gerekçesiyle kuaför ile firma sahibi 2 kişiye 3 bin 150'şer lira para cezası uyguladı.

 

Kaçak tıraşın bedeli ağır oldu! Sadece yapana değil, yaptırana da ceza var ile ilgili etiketler Bursa Koronavirüs Korona berber tıraş baskın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.