Kaçak havai fişek atölyesi patladı!

Meksika'da kaçak bir havai fişek atölyesinde patlama meydana geldi. Korkutan patlamada 2 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 15 kişi yaralandı. Yılbaşı yaklaşırken artan kaçak üretim kazalara neden olmuş, geçtiğimiz yıl aynı dönemde 2 kişi ölmüştü.

Meksika’nın Tultepec şehrinde kaçak bir havai fişek atölyesi patladı. Meydana gelen patlamanın ardından olay yerine acil sağlık ekipleri, itfaiye ve Ulusal Muhafızlar sevk edildi.

Kaçak havai fişek atölyesi patladı!

Patlamada 2 kişi yanarak hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı. Sağlık ekipleri yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğunu açıkladı. Kaçak atölyede çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Kaçak havai fişek atölyesi patladı! - Resim : 2

KAÇAK ATÖLYELERDE TEHLİKE

Tultepec şehrinde geçtiğimiz kasım ayında başka bir kaçak havai fişek atölyesinde patlama yaşanmış 2 kişi hayatını kaybetmişti. Geçtiğimiz hafta ise Meksika’nın Puebla şehrinde iki ayrı kaçak havai fişek atölyesinde meydana gelen patlamalarda 2’si çocuk 7 kişi hayatını kaybetmişti.

 


İHA

Kaçak havai fişek atölyesi patladı! ile ilgili etiketler Meksika Havai Fişek patlama kaçak atölye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.