Kaçak göçmen çıktı: Brüksel’de 5 kişiyi öldüren DEAŞ’lı teröristin bağlantıları araştırılıyor!

Brüksel’de iki İsveçli toplam 5 kişiyi öldüren ve Tunus kökenli olduğu öğrenilen DEAŞ’lı terörist kaçak göçmen çıktı. Belçika polisi,s aldırılarda motosiklet kullanan ve uzun namlulu silahla gerçekleştiren Abdesalem Al Guilani adlı teröristin bağlantılarını araştırdığı ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Son dakika haberi:Belçika’nın başkenti Brüksel, İsveç ile oynanan olan EURO 2024 Elemeleri karşılaşması öncesi, şoke eden bir terör eylemi ile sarsılmıştı.


DEAŞ'LI SALDIRGAN UZUN NAMLULU SİLAH KULLANDI!


Brüksel’de futbol karşılaşmasının oynanacağı stadyuma 5 kilometre uzaklıkta, uzun namlulu silahla rastgele ateş açan terörist iki İsveçli taraftarı öldürerek kaçtı.

Turuncu mont giyen ve motosiklet kullanan terörist olay sonrası bir video yayınlayarak eylemleri DEAŞ adına yaptığını söyledi.

Terör alarmının en yüksek seviyeye çıkarıldığı Belçika’da,terörist Abdesalem Al Guilani gece boyunca yakalamadı.Soğukkanlı ve eğitimli olduğu belirlenen teröristin cinayetlerine gece de devam ettiği anlaşıldı.

Uzun namlulu silahlı teröristin gece Brüksel'de minibüste seyahat eden insanlara yönelik başka bir saldırı daha düzenlediği ortaya çıktı.

DEAŞ’lı teröristin bu saldırısı ile toplam 5 kişinin öldüğünün belirlendiği ifade edilmişti.


45 YAŞINDAKİ TERÖRİST SABAH ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ!

Belçika polisi, terör eylemleri gerçekleştiren ve her yerde aranan DEAŞ’lı teröristin bu sabah ilk olay yerine 3 kilometre uzaklıkta olan Schaerbeek'te vurulduğunu açıkladı. Brüksel Federal Savcılığı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve saldırıları ile Belçika’yı sarsan teröristin saat 09.38'de öldüğünü doğruladı. Teröristin öldüğünün açıklanması Brüksel’de gergin olan terör korkusunu biraz azalttığı kaydedildi.


TUNUSLU DEAŞLI GUİLANİ KAÇAK GÖÇMEN ÇIKTI!

Belçika makamları ilk açıklamalarında Tunuslu olduğu belirlenen 45 yaşlarındaki DEAŞ’lı teröristin ülkede kaçak göçmen olarak bulunduğunu açıkladı.

Aynı resmi makamlar, terörist Abdesalem Al Guilani’nin güvenlik servisleri tarafından tanındığını ancak OCAD adlı “terör listesin” içinde kaydının olmadığını belirtti.

BELÇİKA POLİSİ TUNUSLU'NUN BAĞLANTILARINI ARAŞTIRIYOR

Belçika polisi saldırılarda çok iyi motosiklet kullanan ve saldırıları uzun namlulu insanların direkt başlarına ateş silahla gerçekleştiren teröristin bağlantılarını araştırdığı ifade edildi.

SuperHaber’in elde ettiği bilgiler göre teröristin saldırılarda kullandığı silah balistik muayene gönderildi.

Yine iyi eğitimli olduğu tespit edilen teröristin kiminle ve neden temas kurduğunun belirlenmesi için soruşturma sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan bugün Brüksel'de terör korkusu nedeni ile bir çok okulun tatil edildiği de bildirildi.

 

Kaçak göçmen çıktı: Brüksel’de 5 kişiyi öldüren DEAŞ’lı teröristin bağlantıları araştırılıyor! ile ilgili etiketler Belçika DEAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.