Kaçak elektrik kullananlar köylüler, önlem alan DEDAŞ görevlilerine ve askerlere saldırdı!

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Oyalı köyünde, kaçak elektriğe önlem için elektrik sayaçlarının direklere taşınmasına karşı çıkan köylüler, askerlere ve DEDAŞ görevlilerine saldırdı.

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Oyalı köyünde, kaçak elektriğin önüne geçebilmek için DEDAŞ görevlileri ve askerler elektrik sayaçlarının direklere taşınması için çalışma başlattı.

Köylüler, elektrik sayaçlarını direklerin üzerine taşımaya çalışan görevlilere saldırdı. Taş ve sopalarla DEDAŞ görevlilerine ve askerlere saldıran köylülere, tazyikli suyla müdahale edildi.

 

Kaçak elektrik kullananlar köylüler, önlem alan DEDAŞ görevlilerine ve askerlere saldırdı! ile ilgili etiketler Şırnak Elektrik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.