"Kaç defa tekrar edeceğiz. Yok diyoruz, yok diyoruz, yok diyoruz."

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, erken seçim iddialarına "Erken seçim yoktur, vaktinde seçim vardır. Bunu daha kaç defa tekrar edeceğiz. Yok diyoruz, yok diyoruz, yok diyoruz." sözleri ile yanıt verdi...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündemdeki gelişmelere ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bozdağ, erken seçim iddialarına ilişkin olarak "Erken seçim yoktur, vaktinde seçim vardır. Bunu daha kaç defa tekrar edeceğiz. Yok diyoruz, yok diyoruz, yok diyoruz. Daha önce bir kere erken seçim oldu, esasında çaresizlikten alınmış bir çare seçimidir. Türkiye'nin önünü açmak için yapılan bir seçimdi. AK Parti'nin döneminde seçimler zamanında yapılmıştır. Seçim zamanında yapılacaktır, buna alışmayanlar alışsınlar." ifadelerini kullandı.

Bozdağ, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin Suriye'de aldığı "İnsani Ateşkes" kararının Afrin'i de kapsadığına ilişkin ABD'den yapılan açıklamalara da tepki gösterdi, Başbakan Yardımcısı Bozdağ ABD'den yapılan "Türkiye kararı iyi okumalı" açıklamasına "Bizim okumamız açıktır. Eminim Amerikan sözcüleri kendileri iyi okumuyor demektir. Bir daha okumalarında fayda var" sözleri ile yanıt verdi.

"Kaç defa tekrar edeceğiz. Yok diyoruz, yok diyoruz, yok diyoruz." ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ hükümet sözcüsü erken seçim afrin harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.