Kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman konuşacak?

Kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısının ne zaman ve kaçta başlayacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak olan toplantıda normalleşme süreci ele alınacak. Kabine toplantısının kaçta başlayacağını sizler için araştırdık. Peki, Kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman konuşacak? Detaylar haberimizde...

Kabine toplantısı saat kaçta? Normalleşme sürecinin ele alınacağı kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacaktır. Çoğu kişi normalleşme döneminde hangi kararların alınacağını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamaları merak edenler kabine toplantısının saat kaçta yapılacağını araştırmaktadır. Kabine toplantısının ne zaman yapılacağını sizin için araştırdık. Peki, Kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman konuşacak? Detaylar haberimizde...

Kabine toplantısı başladı

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 28 Mayıs Perşembe günü yapılacak. Toplantıda normalleşme süreci ile ilgili yeni kararların alınması beklenmektedir. Kabine toplantısında konuşulacak gündem konuları şu şekilde olacak;
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, virüsle mücadeleye ilişkin ayrıntılara dair kabine toplantısında bir sunum gerçekleştirecek. Bilim Kurulu'ndan gelen tavsiye kararlarını paylaşacak. İllerdeki seyahat kısıtlamalarının kaldırılması değerlendirilecek. Bazı illerdeki kısıtlamanın kaldırılması, İstanbul, Ankara ve İzmir'de ise kısıtlamanın bir süre daha devam etmesi bekleniyor.
Edinilen bilgiye göre hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması da toplantıda değerlendirilecek. Kısıtlama uygulamalarının bazı illerde belli bir süre devam edebileceği ancak nihai kararın son veriler ışığında verileceği öğrenildi.

65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altındaki vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında esnemeye gidilmişti. Kısıtlamanın tamamen kalkması henüz öngörülmüyor. Kabine toplantısında bazı toplu alanlara girmelerinin sınırlandırılarak kısıtlamanın tamamen kaldırılmasının değerlendireceği belirtiliyor.
Nikah salonlarının azami yüzde 25 kapasitesinin aşılmaması, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına göre düzenleme yapma şartıyla faaliyete geçmesi bekleniyor.
Yine kabine toplantısında çay bahçesi, açık eğlence yerlerinin ve ören yerleri ile müzelerin açılmasının da değerlendirileceği ifade ediliyor. Alınan kararlar toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman konuşacak? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2020 kabine toplantısı saat kaçta kabine toplantısı kabine toplantısı ne zaman Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.