Kabine Toplantısı bugün mü? Erdoğan ne zaman, saat kaçta açıklama yapacak?

Milyonlarca vatandaşlar tarafından merakla beklenen Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı tarihi belli oldu. Kritik toplantıda çoğu merak edilen hadiseler ele alınacak ve son karar verilecek. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman?

Geçtiğimiz günler içerisinde Kabine Toplantısı hakkında bazı açıklamalar yapılmış ve vatandaşlar büyük bir merakla beklemeye başlamışlardı. Bilim Kurulu sonrası geçtiğimiz hafta açıklama yapan Bakan Koca ise kısıtlamaların il bazlı olarak hafifletilebileceğine işaret etmişti.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı gündeminde bugün hafta sonu kısıtlamaları, kafe ve restoranlar gibi birçok konunun yer alması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Bakanlar Kurulu'nun yeni karar alıp almayacağı ise merak konusu haline geldi. Kritik görüşme sonrası Başkan Erdoğan halka sesleniş konuşmasıyla detayları kamuoyuna duyuracak.

KABİNE TOPLANTISI HANGİ GÜN?

Kabine toplantısı 17 Şubat Çarşamba günü yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 13.30'da AK Parti Ankara 7. Olağan İl Kongresi'ne ve Ordu - Şanlıurfa il kongrelerine canlı bağlantı ile katılacak. Erdoğan, saat 14.30'da Azerbaycan Başsavcısı Kamran Aliyev'i Kabul edecek. Erdoğan, saat 15.30'da Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

Kabine Toplantısı bugün mü? Erdoğan ne zaman, saat kaçta açıklama yapacak? ile ilgili etiketler Erdoğan kabine toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.