Kabine toplantısı başladı! Gündem: Memur ve emekli zammı ile Gazze katliamı!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabine toplantısına İsrail'in Gazze'deki katliamı, memur ve emekli zammı ile ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisi başta olmak üzere birçok konunun ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı.

İsrail'in Gazze'deki masumlara karşı tarihin en kanlı ve vahşi saldırısı, kalıcı barış için Türkiye'nin garantörlük teklifi ve bölgedeki gelişmeler masada.

MEMUR VE EMEKLİ ZAMMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda ekonomideki gelişmeler de kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Fahiş fiyatla mücadele için izlenecek yol haritası da kabine toplantısının gündeminde olacak.

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK VE FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ

Toplantıda memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detaylarının da gündemde olması bekleniyor.

Kabine toplantısı başladı! Gündem: Memur ve emekli zammı ile Gazze katliamı! ile ilgili etiketler Kabine toplantısı emekli maaşı memur Gazze Filistin İsrail Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.