Kabine Toplantısı bakanların afet bölgesinde olmaları nedeniyle ertelendi!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, yangın ve sel felaketleri nedeniyle birçok bakanın sahada çalışmaların içerisinde olması nedeniyle ertelendi.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığnda toplanacak olan Kabine, birçok bakanın saha çalışmalarında olması sebebiyle ertelendi.

BAKANLAR SEL BÖLGESİNDE

2 Ağustos'tan bu yana yaşanan yangın ve sel felaketleri nedeniyle birçok bakan sahada çalışmaların içerisinde olduğu için bir süredir ertelenen Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün de ertelendi. Bakanların bir bölümünün yangın coğrafyasında bir bölümünün de Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz'de olduğu belirtilirken kabine toplantısının ileri bir tarihe ertelendiği belirtiliyor.

Kabine Toplantısı bakanların afet bölgesinde olmaları nedeniyle ertelendi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs kabine toplantısı yüz yüze eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.