Kabine değişikliği ne zaman?

AK Parti'nin 7. Olağan Büyük Kongre sonrasında kabine ve parti yönetiminde önemli değişiklikler yapacağı konuşuluyor. Konuya ilişkin son kulis bilgilerini kaleme alan Hürriyet yazarı Hande Fırat, ekonomi yönetiminde bir değişiklik olmayacağının söylendiğini kaydetti.

AK Parti'yi 2023 hedefine taşıyacak olan kadroların belirleneceği 7. Olağan Büyük Kongre 24 Mart'ta yapılacak. Büyük kongre sonrası ise parti yönetiminde kapsamlı değişiklikler beklenirken, kulislerde isimler de konuşulmaya başlandı.

Konuya ilişkin bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Hande Fırat, "Mart ayına girdik, önemli gelişmelerin yaşanacağı, dikkat çekici başlangıçların yapılacağı bir ay. Hem AK Parti yönetiminde hem de kabinede bazı değişiklikler olması bekleniyor" dedi.

Fırat, sözlerinin devamında konuya biraz daha açıklık getirerek edindiği kulis bilgilerini paylaştı.

'EKONOMİK ALANDA DEĞİŞİKLİK YOK'

Ekonomi yönetiminde bir değişiklik olmayacağının söylendiğini aktaran Fırat, bununla birlikte yükü fazla olan bazı bakanlıkların yapısının gözden geçirileceğinin belirtildiğini kaydetti.

'Sorunları çözme, yönetme ya da konuşma süreci' konularının dış politikada kritik maddelerden biri olduğunu vurgulayan Fırat, yazısını şöyle sürdürdü:

" Dış politikada kritik maddelerden biri. İkili ilişkilerde sorunların çözülmesi, çözülmeyecek sorunların ise yönetilmesi hedefleniyor. Bu nedenle de kopan, yürümeyen ya da sorunlu olan ilişkilerin normalleşme süreçlerine evrilmesine hazırlık yapılıyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kabine değişikliği ne zaman? ile ilgili etiketler AK Parti Hande Fırat kongre kabine
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.