Kabil'de bir eve roket isabet etti! Can kaybı ve yaralılar var

Afganistan'ın başkenti Kabil'deki Hamit Karzai Havalimanı'nın yakınlarında bir patlama sesi duyulduğu öğrenildi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, patlamanın bir eve isabet eden roket nedeniyle gerçekleştiğini belirtti. Roketin isabet ettiği evde bir çocuğun hayatını kaybettiği 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de havalimanı yakınlarında yeni bir patlama meydana geldi. Reuters, görgü tanıklarına dayandırdığı haberde patlamanın roket saldırısı sonucu gerçekleştiğini duyurdu.

Patlamada sonrası edinilen ilk bilgilere göre bir çocuk hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Afganistan'da Taliban'ın kontrolü ele geçirmesinin ardından tahliyeler sürerken, Kabil Havalimanı'nın çok yakınında hafta içinde art arda meydana gelmişti. Patlamalarda 180'den fazla kişi hayatını kaybetmişti.

BIDEN UYARMIŞTI

ABD Başkanı Joe Biden, dün yaptığı açıklamada, yüksek olasılıkla 24 ila 36 saat içerisinde Kabil Hamid Karzai Uluslararası Havaalanı'na yönelik bir saldırının daha düzenlenebileceğini açıklamıştı.

Kabil'de bir eve roket isabet etti! Can kaybı ve yaralılar var ile ilgili etiketler Kabil Havalimanı patlama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.