Kabe'ye kar yağdı! Nihat Hatipoğlu o anları "Bu görüntüyü ben çektim" diyerek paylaştı...

Kabe'de bulunan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu sosyal medya hesabından Kabe'de kar yağdığı anları paylaştı. Ünlü ilahiyatçı Hatipoğlu, o anları, "Ani hava değişikliği yaşanıyor. İnsanlar sırılsıklam da olsa tavaf dağılmadı. Bu görüntüyü de ben çektim." notunu düştü.

Mekke'de sağanak yağış sonrası sosyal medyada Kabe'de lapa lapa kar yağdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. 

Görüntülerin fake olduğu ortaya çıkarken Kabe'de bulunan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Bu görüntüyü de ben çektim. Sevgi ve dua ile" diyerek karla karışık yağmur yağdığı anların videosunu paylaştı.

"İNSANLAR SIRILSIKLAM OLSA DA TAVAF DAĞILMADI"

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Twitter hesabından paylaştığı videoya, "Kabe’de kar ile karışık yağmur indi. Ani hava değişikliği yaşanıyor. İnsanlar sırılsıklam da olsa tavaf dağılmadı. Bu görüntüyü de ben çektim. Sevgi ve dua ile" notunu düştü. 

Kabe'ye kar yağdı! Nihat Hatipoğlu o anları "Bu görüntüyü ben çektim" diyerek paylaştı... ile ilgili etiketler Kabe Nihat Hatipoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.