Kabe'de gözaltına alınmıştı! Mustafa Efe için skandal iddia...

Kabe'de Filistin ve Gazze'ye dua ettiği için gözaltına alındığını beyan eden ve daha sonra da serbest bırakıldığını duyuran İstanbul Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi eski İmamı Mustafa Efe için skandal bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyadaki bir kullanıcının yaşananlara dair kendi hesabından yaptığı paylaşım herkesi şaşkına çevirirken, akıllara ise Efe'nin şov yaparak gündeme mi gelmek istedi acaba dedirtti.

Kabe'de Filistin ve Gazze'ye dua ettiği için gözaltına alındığını beyan eden ve daha sonra da serbest bırakıldığını duyuran İstanbul Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi eski İmamı Mustafa Efe için skandal bir iddia ortaya atıldı.

Sosyal medyadaki bir kullanıcının yaşananlara dair kendi hesabından yaptığı paylaşım herkesi şaşkına çevirirken, akıllara ise Efe'nin şov yaparak gündeme mi gelmek istedi acaba dedirtti.

Kabe'de gözaltına alınmıştı! Mustafa Efe için skandal iddia... ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Mekke Kabe İmam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.