Kabaktepe: Ödeye ödeye bitiremediniz seçim diyetinizi

Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP İstanbul Büyükşehir Beledeye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Twitter üzerinden yayınladığı bir mesaja tepki gösterdi.

Kabaktepe, Ekrem İmamoğlu'nun mesajında HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlaması üzerine şehit annelerini ve Diyarbakır Annelerini hatırlattı ve şunları söyledi:

"Ödeye ödeye bitiremediniz seçim diyetinizi.

Ben de evladını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin, yavrularını terör örgütü PKK’nın elinden kurtarmak için HDP binasının önünde bekleyen Diyarbakır Anneleri’nin #8MartDünyaKadınlarGünü’nü içim buruk bir şekilde kutluyorum.
" sözleriyle karşılık verdi.

İŞTE O MESAJ

 Ödeye ödeye bitiremediniz seçim diyetinizi.

Kabaktepe: Ödeye ödeye bitiremediniz seçim diyetinizi ile ilgili etiketler 8 Mart İmamoğlu HDP Pervin Buldan dünya kadınlar günü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.