Kaan Yıldırım'ın son hali şaşırttı! İşte yeni imajı

Şarkıcı Hadise ile evlilik yolunda ilerleyen ilişkisini sürpriz bir kararla sonlandıran Kaan Yıldırım, yeni imajıyla gündeme geldi.

Son olarak, Kanal D'de ekrana gelen ve geçtiğimiz ay final yapan 'Hekimoğlu' dizi ile ekranda yer alan 34 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Hadise ile bir dargın bir barışık yaşadığı ilişkisini sonlandırmıştı.


Hadise ile ilişkisini bitirdiğini doğrulayan Yıldırım, sosyal medya hesabından şu açıklamada bulunmuştu;


"Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum, Benim 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler "

 

SAÇLARINI VE SAKALLARINI UZATTI

Hadise ile yaşadığı aşkla gündemde olan Kaan Yıldırım, şimdi ise imaj değişikliğiyle gündeme geldi.

Sosyal medya sayfasından yeni bir paylaşım yapan Kaan Yıldırım’ın saçlarını ve sakallarını uzattığı görüldü.

Yıldırım’ın bazı takipçileri yeni imajına övgüler yağdırdı, bazı takipçileri ise Kaan Yıldırım’ın yeni imajını beğenmedi.

İşte Kaan Yıldırım'ın yeni imajı...

Kaan Yıldırım

Kaan Yıldırım

 

 

Kaan Yıldırım'ın son hali şaşırttı! İşte yeni imajı ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.