Kaan Urgancıoğlu'ndan Vatan Şaşmaz'ın ölümü ile ilgili duygu dolu paylaşım!

Vatan Şaşmaz'ın şoke eden ölümü sanat camiyasını yasa boğdu. Ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla üzüntülerini dile getirdi. Kaan Urgancıoğlu da sosyal medyada Vatan Şaşmaz'a veda eden kişiler arasındaydı. Ünlü oyuncu duygu dolu satırlarla Şaşmaz'a veda etti.

İstanbul Beşiktaş'ta akşam saatlerinde lüks bir otelde iki ceset bulundu. Silahla vurularak öldürülen kişilerden birinin ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi. Vatan Şaşmaz'ın vurduktan sonra intihar eden kişinin eski manken Filiz Aker olduğu ortaya çıktı.

Şaşmaz'ın şok eden ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla üzüntülerini dile getirdi. Kaan Urgancıoğlu da sosyal medyada Vatan Şaşmaz'a veda eden kişiler arasındaydı. Ünlü oyuncu talihsiz olayla ilgili bir paylaşımı tekrar paylaştı...

İşte o paylaşım...

Screen_Shot_2017-08-29_at_15.19.35_1

Kaan Urgancıoğlu'ndan Vatan Şaşmaz'ın ölümü ile ilgili duygu dolu paylaşım! ile ilgili etiketler Kaan Urgancıoğlu filiz aker vatan şaşmaz öldürülen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.