Kaan Urgancıoğlu, sürpriz evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Şaşırtan detaylar

Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran'da Burcu Denizer ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturarak sessiz sedasız evlendi. Etiler'de görüntülenen ünlü oyuncu sürpriz evliliğiyle ilgili detayları anlattı.

Kaan Urgancıoğlu, 19 Haziran'da Burcu Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu’nda gerçekleşen nikâh töreni ile evlendi. Urgancıoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi.

Ünlü oyuncu sürpriz evliliği ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.

Kaan Urgancıoğlu, "Sadece sizler için değil ailem için de sürpriz bir nikah oldu.

''Böyle bir şey yapsak bozulur musunuz?" dedim. Onay alınca, bir çılgınlık yaptık. Ben de Burcu da sade bir nikah düşünüyorduk zaten. Ailemizi ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir kutlama yapmayı planlıyoruz ama daha netlik kazanmadı" dedi.

ANİDEN EVLENDİ!

Yunanistan'daki Türk Konsolosluğu'nda evlenen oyuncu, "Neden yurt dışında evlendiniz?" sorusuna, "Aslında oraya başka bir arkadaşımızın düğünü için gitmiştik. "Hazır yanımızda takım elbise var" diyerek, böyle bir şeye karar verdik. Hiç planlı değildi, Burcu şapkasını bir çiçekçiden buldu hatta" yanıtını verdi.

''ÜZERİMİZDE TATLI BİR HEYECAN VAR"

Evlilik teklifiyle ilgili sorulara Urgancıoğlu, "Daha önceden evlilik teklifimi yapmıştım. Ama nikah kararımız çok spontane gerçekleşti. Yapanları tebrik ediyoruz ama düğün hiç bize göre değil sadelikten yanayız diyebilirim. Üzerinden çok kısa bir zaman geçti. Tatlı bir heyecanı var.

'ÇOCUK' AÇIKLAMASI

Sizlerin arasından evli olanlar vardır, tavsiyenizi alabilir miyiz?" sorusu üzerine gazetecilerden "Çocuk" cevabı alan oyuncu, "Amin inşallah" diye cevap verdi.

KAYNAK:  SNOB MAGAZİN 

 

Kaan Urgancıoğlu, sürpriz evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu! Şaşırtan detaylar ile ilgili etiketler Kaan Urgancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.