Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'ndan, Ali Atıf Bir'e net yanıt!

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, son BİP reklamı ile ilgili karalayıcı ifadeler kullanan, adı FETÖ ile anılan reklamcı ve iletişimdi Prof. Dr. Ali Atıf Bir'e kapak gibi bir cevap verdi.

Adı FETÖ ile anılan reklamcı ve iletişimci Prof. Dr. Ali Atıf Bir,  Turkcell'in New York'ta BİP ile ilgili başlattığı reklam kampanyasını "Turkcell 2 yıl sonunda BİP'le 25 milyon kullanıcıya ulaşacakmış. New York'ta dev ekranda bu reklam başlamış. Müthiş bir kitap vardır. Aptallık Paradoksu. İş hayatındaki işlevsel aptallığın gücünü anlatır! Lütfen okuyun. Takipteyim. Göreceğiz" sözleri ile karalamaya çalıştı. 

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'ndan, Ali Atıf Bir'e net yanıt!

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Bir'in karalama mesajına, "Türkiye aleyhine yaptığınız çalışmaları üzülerek takip ediyor, size "Hainlik Paradoksu" kitabını öneriyoruz." sözleri ile yanıt verdi.

Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu'ndan, Ali Atıf Bir'e net yanıt! ile ilgili etiketler Kaan Terzioğlu turkcell genel müdürü ali atıf bir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.