Kaan Tangöze konserde dengesini kaybedip düştü

Duman grubu, önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Grubun solisti Kaan Tangöze konser sırasında şarkı söylerken dengesini kaybedince arkasındaki hoparlörün üzerine düştü. Kendisini hemen toparlayan Tangöze performansına devam etti. Eşi Kıvılcım Ural ise oturacak yer bulamayınca konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.

Duman grubu önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda konser verdi. Eşini dinlemeye gelen Kıvılcım Ural ise günler öncesinden biten biletler nedeniyle kendine yer bulamadı. Ünlü şarkıcının dört yıl önce evlendiği eşi ve kızı İlayda'nın annesi Kıvılcım Ural konserde ayakta kaldı. Sahne önünde ayakta izleyen Ural, belli etmemeye çalışsa da morali bir hayli bozuldu.

kıvılcım ural

 HOPARLÖRÜN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Tangöze, şarkısını okurken bir anda dengesini kaybedince arkasında bulunan hoparlörün üzerine düştü. Kendisini hemen toparlayan Tangöze, şarkısını söylemeye devam etti.

Duman Grubu Harbiye'yi dolduran binlerce hayranı ve sevenleri ile birlikte hep bir ağızdan şarkılarını söyledi.

 KAAN TANGÖZE

Kaan Tangöze konserde dengesini kaybedip düştü ile ilgili etiketler Kaan Tangöze Konser Kıvılcım Ural
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.