Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural Bodrum'da dudak dudağa

29 yaşındaki genç müzisyen Kıvılcım Ural, 2018 yılında nikah masasına oturduğu eşi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve kızı İlayda ile birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Aşka gelen Ural, Instagram hesabından eşiyle dudak dudağa öpüştüğü bir pozunu yayınladı. Ünlü çiftin pozu ise sosyal medyayı salladı.

Kıvılcım Ural, sosyal medya hesabı Instagram'dan kendisinden 19 yaş büyük meslektaşı ve eşi Kaan Tangöze ile öpüştüğü fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Paylaşımına, ''Seviyo galiba'' notunu düşen Kıvılcım Ural'ın pozuna ise beğeni ve yorum yağdı.

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural Bodrum'da dudak dudağa

Ural'ın bu paylaşımı takipçilerini ikiye böldü. Ünlü çiftin hayranlarının bir kısmı fotoğrafı beğeni yağmuruna tutarken bir kısmı da Türkiye'nin birçok bölgesinde meydana gelen orman yangınları devam ederken böyle bir paylaşımda bulunasını doğru bulmadı.

Kaan Tangöze - Kıvılcım Ural

Ünlü rock grubu Duman’ın solisti Kaan Tangöze, uğruna 6 yıllık evliliğini bitirdiği beş aylık hamile olan sevgilisi Kıvılcam Ural ile 2018 yılının Kasım ayında nikah masasına oturmuş, 2019 yılının Mart ayında ise kızı İlayda'yı kucağına almıştı. Kaan Tangöze, daha önce ünlü model Saçkin Piriler ile 2010-2016 yılları arasında evli kalmıştı. Çiftin bu evlilikten Hakan ve Volkan isminde iki oğlu bulunuyor.

 

Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural Bodrum'da dudak dudağa ile ilgili etiketler Bodrum Kaan Tangöze Kıvılcım Ural
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.