Kaan Ayhan'dan mağlubiyet sözleri: Maalesef istediğimiz 3 puanı alamadık...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında evinde Bayern Münih'e 3-1 yenildi. Sarı-Kırmızılılar'da Kaan Ayhan, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki üçüncü maçında Bayern Münih'i konuk etti.

Sarı-Kırmızılılar mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak gruptaki ilk yenilgisini tattı.

Galatasaray'da karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Kaan Ayhan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

''MAALESEF İSTEDİĞİMİZ 3 PUANI ALAMADIK''

''Taraftarlara teşekkür ederiz. Maalesef istediğimiz 3 puanı alamadık. Hocamın bana verdiği görevi yerine getirmek istiyorum. Yerine getirdiğimi de düşünüyorum. Rekabetin yüksek olduğu bir takımda oynuyoruz. Oynamam, işlerin doğru gittiğini gösteriyor. Galatasaray'ın hedeflerine ulaşmak için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.''

''BAYERN, AZ POZISYON VE KALİTESŞYLE 3 GOL ATTI''

70 dakika bu kadar pozisyona girmek kolay değil. Bayern, az pozisyon ve kalitesiyle 3 gol attı. Bence bu maç galibiyet mümkündü.

 

Kaan Ayhan'dan mağlubiyet sözleri: Maalesef istediğimiz 3 puanı alamadık... ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi Kaan Ayhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.