Kaan Ayhan'a Almanya'da büyük sürpriz!

Milli futbolcu Kaan Ayhan, Almanya'da Beyazıt Öztürk'ün sunduğu şov programına konuk oldu.

Beyazıt Öztürkün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show geride kalan akşam Almanya'nın Essen şehrinde gerçekleştirildi.

Ünlü şovmen, Almanya Bundesliga ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta top koşturan milli oyuncu Kaan Ayhan'ı sahneye davet etti. Sahnede milli futbolcu Kaan Ayhan'a övgü dolu sözler söyleyen Öztürk, yıldız oyuncu Kaan Ayhan'ın Fransa maçlarında attığı iki golün görüntüsünü dev ekrandan seyirciye izletti.

Beyazıt Öztürk sahnede, “Kaan Ayhan, Almanya'da yetişmiş, milli formayı başarıyla taşıyan bir futbolcumuz. Özellikle Fransa'ya iki maçta attığı gollerle bizlere büyük gurur yaşattı” sözleriyle milli futbolcuya övgülerde bulundu. O esnada da salonda bulunan seyirciler milli futbolcuya alkışlarla cevap verdi.

''EURO 2020'YE KATILACAĞIZ''

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılacaklarını ifade eden milli futbolcu, “Sizlerin ve tüm taraftarların desteği ile bu başarıları elde ediyoruz, aynı karalılıkla yolumuza devam edeceğiz. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılacağımızı düşünüyorum. İyi bir takım olduk, aile gibi bir ortamımız var“ diye konuştu.

Kaan Ayhan, Beyazıt Öztürk'e Andorra maçında giydiği formayı hediye ederken, milli oyuncu Öztürk'ün isteği üzerine imzaladığı bir topu da salonda bulunan seyircilere hediye olarak verdi.

Öztürk, Kaan Ayhan'ın hediye ettiği forma ile ilgili olarak ise, "Bu benim için çok değerli bir forma" ifadelerini kullandı.

Kaan Ayhan'a Almanya'da büyük sürpriz! ile ilgili etiketler Türkiye Almanya Beyazıt Öztürk Bundesliga A milli futbol takımı Kaan Ayhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.