K-pop grubu BTS'in 3 üyesinden kötü haber! Konser sonrası koronavirüse yakalandılar

Güney Koreli ünlü K-pop grubu BTS'in 3 üyesi ABD'deki konserlerinden ülkelerine döndükten sonra Covid-19 testleri pozitif çıktı. Şirket, üçünün de Ağustos ayında ikinci doz koronavirüs aşısını tamamladığını kaydetti.

Dünyanın en popüler K-pop gruplarından BTS’nin iki üyesinin daha Covid-19’a yakalanması ile grupta Covid-19 teşhisi konulan üye sayısı 3’e yükseldi.

Yönetim şirketleri Big Hit Music'den yapılan açıklamada, 7 üyeli grubun söz yazarı ve rapçisi Suga'nın testinin pozitif çıkmasından bir gün sonra 27 yaşındaki gerçek adı Kim Nam-joon olan rapçi RM ve 29 yaşındaki gerçek adı Kim Seok-jin olan vokalist Jin'e Covid-19 teşhisi kondu.

K-pop grubu BTS'in 3 üyesinden kötü haber! Konser sonrası koronavirüse yakalandılar


2013 yılı çıkışlarından bu yana BTS, akılda kalıcı, hareketli müzik ve dansların yanı sıra gençleri güçlendirmeyi amaçlayan şarkı sözleri ve sosyal kampanyalarla küresel bir K-Pop çılgınlığına öncülük etti. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki konserler, BTS'in Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'yı gezdikleri 2019'dan bu yana ülkedeki ilk konserleriydi.

 

K-pop grubu BTS'in 3 üyesinden kötü haber! Konser sonrası koronavirüse yakalandılar ile ilgili etiketler BTS covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.