Juventus Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İspanya'da 1-1 berabere kalan Juventus ile Villarreal, Torino'daki rövanşta karşı karşıya... Massimilano Allegri yönetimindeki Juve, rövanşta galip gelip adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Eğer Villarreal tur atlarsa bu sonuç İspanyol ekibinin tarihindeki en büyük Devler Ligi başarısı olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Juventus ile Villarreal karşı karşıya geliyor. Torino'daki Allianz Stadium'da oynanacak maçı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Bugün TSİ 23.00'da başlayacak maç Exxen platformundan canlı yayınlanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının Türkiye'deki yayın hakları Exxen'de bulunuyor. Juventus - Villarreal karşılaşmasını canlı izlemek için Exxen'e linkten ulaşabilirsiniz.

JUVENTUS - VİLLARREAL CANLI MAÇ YAYINI İZLE

AVANTAJ JUVE'DE...

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Villarreal, ilk maçta İtalyan deviyle 1-1 berabere kalmıştı. 

Teknik direktör Unai Emery yönetimindeki "Sarı Denizaltılar" 1. dakikada Dusan Vlahovic'in attığı golle 0-1 geriye düşmüş, Dani Parejo 66'da 1-1'i getiren golü atmıştı.

Massimilano Allegri yönetimindeki Juve, rövanşta galip gelip adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Eğer Villarreal tur atlarsa bu sonuç İspanyol ekibinin tarihindeki en büyük Devler Ligi başarısı olacak.

Juventus Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

OPTA VERİLERİ...

Şampiyonlar Ligi eleme turlarının ilk ayağında oynadığı son yedi maçı kazanamayan Juventus (3B 4M), son beş eşleşmenin dördünde elenmekten kurtulamadı. Juventus, tur atladığı son eşleşmeyi 2018/19 sezonunda İspanya temsilcisi Atletico Madrid karşısında oynadı.

Şampiyonlar Ligi’nde İspanyol takımlarını ağırladığı son 23 maçın üçünü kaybeden Juventus (12G 8B), son dokuz karşılaşmanın yedisinde kalesini gole kapattı.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynadığı son beş maçın dördü berabere biten Villarreal (1G), bu aşamada oynadığı son iki eşleşmede tur atlayan taraftı (2005/06 vs Rangers, 2008/09 vs Panathinaikos).

JUVENTUS - VİLLARREAL İDDAA TAHMİNLERİ

1- 1.82

0- 2.90

2- 3.20

Fuat Türk (NESİNE)

"Juventus ilk maçta öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamamıştı. Deplasman golü kuralı uygulanmadığı için bu skorun çok fazla bir avantaj getirdiğini söylemek güç. Allegri’nin uzun vadede istikrar getirdiği bir gerçek. Villarreal onları zorlayacak kapasitede bir ekip. Juventus zorlanır ama kazanmalarını bekliyorum."

Juventus Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler canlı izle Juventus Villarreal UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.