Juventus - Monaco maçın özeti ve golleri!

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş maçında Juventus - Monaco'yu evinde devirmeyi başardı. Maça hızlı başlayan taraf Monaco olsada Juventus ilk yarıda attığı iki golle işi bitirdi. Mbaape'nin attığı gol Monaco'ya yatmedi.

Şampiyonlar Ligi'nde finale adını yazdıran ilk takım Juventus oldu. Monaco karşısında ilk maçı 2-0 yenmeyi başaran Juventus ikinci maçta da tarifiye bozmadı ve rakib ağlara iki gol gönderdi. 33. dakikada Manduzick'in ayağından bulduğu golle öne geçen Juve, ilk yarının bitimine yakın Brezilyalı yıldızı Dani Alves'le farkı ikiye çıkarmayı başardı. İkinci yarıya hızlı başlayan Monaco 69. dakikada genç yeteneği Mbappe ile durumu 2-1'e getirdi. Maçta başka gol bulamayan Monaco yarı finalde Juventus'a boyun eğdi. Juventus - Monaco maç özeti ve golleri izlemek için detaylar haberimizde...

JUVENTUS - MONACO MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

JUVENTUS - MONACO MAÇININ ÖZETİ

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Juventus: 2 - Monaco: 1
90'Juventus takımında Mario Mandzukic hakem Björn Kuipers tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'CornerJuventus takımı korner kullanacak.
89' Juventus, Miralem Pjanic ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
89' Juventus takımı Miralem Pjanic ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Miralem Pjanic tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
88' Daniel Alves, Joao Moutinho tarafından faulle durduruluyor. Juventus, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
88'FoulLeonardo Bonucci, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Radamel Falcao tarafından faulle durduruluyor.
88' Juventus takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Giorgio Chiellini kullanacak.
87' Alex Sandro, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Valere Germain tarafından faule maruz kalıyor.

juventus_monaco_maAAnAn_Azetini_ve_gollerini_izle
87' Juventus takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Claudio Marchisio geçiyor.
85' Juventus, Miralem Pjanic ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
85' Juventus takımında oyuncu değişikliği; Andrea Barzagli oyundan çıkarken Mehdi Benatia oyuna giren isim.
84' Hakem, Joao Moutinho tarafındanorta yuvarlakta topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
83' Juventus takımı korner kullanacak.
83' Juventus takımından Miralem Pjanic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
83' Juventus, Miralem Pjanic ile korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
83' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Miralem Pjanic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
82' Gonzalo Higuain, Fabinho tarafından faulle durdurulduğu için Juventus korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
82' Juventus takımından Gonzalo Higuain ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
81' Monaco takımı Joao Moutinho ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Joao Moutinho tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
80' Ceza saha içinde topla buluşan Mario Mandzukic için ofsayt bayrağı kalkıyor.
78' Juventus takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Giorgio Chiellini.

juventus_2_monaco_1_maA_Azeti
78' Monaco takımında oyuncu değişikliği; Tiemoue Bakayoko oyundan çıkarken Valere Germain oyuna giren isim.
77'FoulAndrea Raggi ile Mario Mandzukic arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Andrea Raggi.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Juventus takımı oyuna başlayacak.
76' Fabinho, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
75' Juventus takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Gianluigi Buffon kullanacak.
75' Miralem Pjanic, Fabinho tarafından faulle durduruluyor. Juventus, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
73' Juventus takımında Leonardo Bonucci hakem Björn Kuipers tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
71'CornerMonaco takımı korner kullanacak.
71' Alex Sandro, altıpas üzerinde Radamel Falcao tarafından faulle durduruluyor.
71' Juventus, Gianluigi Buffon ile serbest vuruş kullanacak.
70' Fabinho, Mario Mandzukic tarafından faulle durduruluyor. Monaco, ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
70' Monaco takımında, ceza sahasının hemen dışında kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Fabinho.
70' Juventus takımı Claudio Marchisio ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Claudio Marchisio tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
69'SubstitutionMonaco takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Bernardo Silva çıkıyor ve yerine Thomas Lemar oyuna giriyor.
69'CornerMonaco, Joao Moutinho ile köşe vuruşu kullanıyor.
69' Joao Moutinho, gol pasını veren isim.
69' GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! Kylian Mbappe, farkı 1'e indiren golü atıyor.

68' Joao Moutinho ile Monaco takımı köşe vuruşu kullanacak.
68' Monaco takımından Joao Moutinho sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
67' Ceza sahası içinde topla buluşan Kylian Mbappe, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Gianluigi Buffon kurtarıyor.
61' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Bernardo Silva ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
61' Tiemoue Bakayoko – Miralem Pjanic mücadelesinde hakem, orta yuvarlağa yakın bir noktada Juventus lehine faul kararı veriyor.
61' Juventus takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Miralem Pjanic geçiyor.
60' Monaco takımının ceza sahasının hemen dışında kazandığı serbest vuruş için topun başına Andrea Raggi geçiyor.
60' Andrea Raggi, Gonzalo Higuain tarafından faulle durduruluyor. Monaco, ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
60' Monaco takımından Djibril Sidibe sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
59' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Miralem Pjanic kullanacak.
59' Miralem Pjanic rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
58' Mario Mandzukic, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Bernardo Silva tarafından faule maruz kalıyor.
58' Fabinho ile Juan Cuadrado arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Fabinho. Taç çizgisine yakın bir bölgede Juventus takımı oyuna başlayacak.
58' Juventus takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Miralem Pjanic.
57' Gonzalo Higuain, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
56' Juventus takımı korner kullanacak.
56' Juventus takımından Miralem Pjanic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
55' Juventus takımı korner kullanacak.
55' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Miralem Pjanic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
55' Ceza sahası içinde topla buluşan Juan Cuadrado, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
54' Juventus takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Paulo Dybala çıkıyor ve yerine Juan Cuadrado oyuna giriyor.
53' Monaco takımında oyuncu değişikliği; Benjamin Mendy oyundan çıkarken Fabinho oyuna giren isim.
52' Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Miralem Pjanic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
52' Juventus takımının ceza sahasının çaprazından kazandığı serbest vuruş için topun başına Miralem Pjanic geçiyor.
51' Monaco takımında Benjamin Mendy faul yapıyor. Ceza sahasının çaprazında faul yapılan oyuncu Paulo Dybala.
51' Monaco takımında Benjamin Mendy hakem Björn Kuipers tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
50' Monaco takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Joao Moutinho tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
49' Tiemoue Bakayoko - Paulo Dybala mücadelesinde hakem, Monaco yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Juventus lehine faul kararı veriyor.
49' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Miralem Pjanic kullanacak.
47' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Andrea Barzagli kullanacak.
46'FoulBenjamin Mendy ile Daniel Alves arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Benjamin Mendy.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Juventus takımı oyuna başlayacak.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45' Monaco takımında Andrea Raggi faul yapıyor.
44' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Miralem Pjanic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
44' uventus, Miralem Pjanic ile köşe vuruşu kullanıyor.
44' GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! Daniel Alves ile Juventus farkı 2'ye çıkarıyor.

44' Ceza sahası içinde topla buluşan Paulo Dybala, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Danijel Subasic kurtarıyor.
43' Monaco takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Kylian Mbappe tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
42' Monaco takımı korner kullanacak.
42' Bu dakikada Monaco takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Bernardo Silva
41' lOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Claudio Marchisio – Joao Moutinho mücadelesinde hakem Björn Kuipers, Monaco lehine faul kararı veriyor.
41' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Monaco adına Djibril Sidibe kullanacak.
40' Giorgio Chiellini, orta saha çizgisine yakın bir noktada Radamel Falcao tarafından faule maruz kalıyor.
40' Juventus takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Miralem Pjanic.
40' Monaco takımında Radamel Falcao hakem Björn Kuipers tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
39'FoulAndrea Barzagli, Benjamin Mendy tarafından faulle durduruluyor. Juventus, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
39' Juventus takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Miralem Pjanic geçiyor.
39' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Daniel Alves ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
39' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Benjamin Mendy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
37' Gonzalo Higuain tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
36' Gonzalo Higuain rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede ofsayta yakalanıyor.
35' Monaco takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Djibril Sidibe tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
33' GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! Mario Mandzukic Juventus takımını öne geçiren golü atıyor.

33' Mario Mandzukic tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
33' Joao Moutinho ile Monaco takımı köşe vuruşu kullanacak.
33' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Joao Moutinho ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
32' Tiemoue Bakayoko altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
32'CornerMonaco, Joao Moutinho ile köşe vuruşu kullanıyor.
32' Tiemoue Bakayoko, korner bayrağına yakın bir noktada Mario Mandzukic tarafından faule maruz kalıyor.
32' Monaco takımının korner bayrağına yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Bernardo Silva geçiyor.
32' Monaco takımından Bernardo Silva sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
31' Radamel Falcao ceza sahası içinde altıpas üzerinde topla buluşuyor ancak öncesinde yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.
30' Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Monaco adına Joao Moutinho kullanacak.

20170509_2_23576834_21907769
30' Rakip ceza sahası önünden Joao Moutinho ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
30' Djibril Sidibe, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Giorgio Chiellini tarafından faule maruz kalıyor.
28'CornerJuventus takımı korner kullanacak.
28' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Paulo Dybala ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
28' Miralem Pjanic altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
27' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Daniel Alves ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
27' Ceza sahası içinde topla buluşan Mario Mandzukic, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
25' Juventus takımından Mario Mandzukic tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
22' Juventus takımından Gonzalo Higuain tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
22' Mario Mandzukic, taç çizgisine yakın bir noktada Andrea Raggi tarafından faule maruz kalıyor.
22' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Giorgio Chiellini kullanacak.
19' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Benjamin Mendy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
18' Monaco takımından Benjamin Mendy sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
18' Andrea Barzagli ile Bernardo Silva arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Andrea Barzagli.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Monaco takımı oyuna başlayacak.
18' Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Monaco adına Tiemoue Bakayoko kullanacak.
17'FoulOrta saha çizgisine yakın bir noktada Tiemoue Bakayoko, Andrea Barzagli tarafından faule maruz kalıyor.
17' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Monaco adına Tiemoue Bakayoko kullanacak.
17' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Monaco adına Benjamin Mendy kullanacak.
16' Daniel Alves ile Kylian Mbappe arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Daniel Alves. Taç çizgisine yakın bir bölgede Monaco takımı oyuna başlayacak.
15' Paulo Dybala önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Paulo Dybala tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
12' Daniel Alves, Benjamin Mendy tarafından faulle durduruluyor. Juventus, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
12' Juventus, Daniel Alves ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
11' Gonzalo Higuain - Jemerson Jesus mücadelesinde hakem, Juventus yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Monaco lehine faul kararı veriyor.
11' Monaco takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Benjamin Mendy.
10' Juventus takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Sami Khedira çıkıyor ve yerine Claudio Marchisio oyuna giriyor.

7' Benjamin Mendy ile Daniel Alves arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Benjamin Mendy.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Juventus takımı oyuna başlayacak.
7' Juventus takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Andrea Barzagli.
7' Andrea Raggi, Mario Mandzukic tarafından faulle durduruluyor.
7' Monaco, Joao Moutinho ile serbest vuruş kullanacak.
7' Monaco takımı Radamel Falcao ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Radamel Falcao tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
6' Rakip yarı alanın ortalarında Mario Mandzukic için ofsayt bayrağı kalkıyor.
5' Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Kylian Mbappe
2' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Joao Moutinho ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
2' Monaco, Joao Moutinho ile köşe vuruşu kullanıyor.
1'FoulGiorgio Chiellini, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Radamel Falcao tarafından faulle durduruluyor.
1' Juventus takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Giorgio Chiellini kullanacak.
1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

Juventus - Monaco maçın özeti ve golleri! ile ilgili etiketler Juventus Monaco juventus - monaco Maç özeti golleri izle geniş özet şampiyonlar ligi maç özetleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.