Juventus İnter maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Juventus İnter İtalya Kupası yarı final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İtalya Kupası'nda ilk maçı 2-1 kazanan Juventus, rövanş mücadelesinde İnter'i ağırlayacak. İnter'e mutlak galibiyet ya da uzatmalar için 2-1'lik skor gerekiyor. Juventus İnter maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

Juventus İnter mücadelesi İtalya Kupası yarı final rövanş maçı ile bir kez daha sahada olacak. Ev sahibi Juventus, yarı final ilk maçında İnter'i 2-1'lik skorla evine uğurlamıştı. Peki, bu akşam Juventus İnter maçı hangi kanalda?

JUVENTUS İNTER MAÇI HANGİ KANALDA?

İtalya Süper Kupa Yarı Final rövanş mücadelesinde Juventus, İnter'i konuk edecek. 9 Şubat Salı günü saat 22.45'te oynanacak mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

Juventus İnter maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kupada önemli mücadele

SERİE A'DA SON DURUM

Ligin 21. haftasında lider Milan, sahasında Crotone'yi 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Karşılaşmanın 62. dakikasında oyuna giren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Ante Rebic'in iki golünün pasını verdi.

Son şampiyon Juventus, sahasında Roma'yı 2-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Serie A'da Milan, 49 puanla zirvedeki yerini korudu. Milano ekibini, 47 puanla Inter, 42 puanla Juventus, 40 puanla Roma izledi.

Juventus İnter maçı hangi kanalda? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Juventus juventus inter maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.