Juventus eski yıldızını kadrosuna kattı! Paul Pogba, yeniden Zebra'larda

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus, Manchester United'dan ayrılan eski futbolcusu Paul Pogba'yı renklerine bağladığını resmen duyurdu. 6 sezon önce Juventus'tan rekor bedelle ayrılan Fransız futbolcu ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandı.

Siyah-beyazlı kulüp, 29 yaşındaki Fransız oyuncunun transferini, "Paul Pogba geri döndü" şeklinde duyurdu.

FRANSIZ YILDIZ 10 NUMARALI FORMAYI SIRTINA GİYECEK

Kulüp, Pogba ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar sürecek bir sözleşme yapıldığını ve Fransız oyuncunun 10 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Juventus eski yıldızını kadrosuna kattı!  Paul Pogba, yeniden Zebra'larda

''GENÇKEN AYRILDI, YETİŞKİN BİR ADAM VE ŞAMPİYON OLARAK GERİ DÖNDÜ''

Juventus'un açıklamasında, "Paul, Torino'ya geri döndü. Gençken ayrıldı, yetişkin bir adam ve şampiyon olarak döndü ama değişmeyen bir şey var o da kulüp tarihinin unutulmaz sayfalarını bir kez daha beraber yazma arzusu." ifadeleri yer aldı.

SİYAH-BEYAZLI FORMAYLA 4 SERIE A ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI  

Pogba, 2012-2016 yıllarında Juventus forması giymiş ve bu sürede 4 Serie A şampiyonluğu, 2 İtalya Kupası ve 3 de İtalya Süper Kupası sevinci yaşamıştı.

Juventus eski yıldızını kadrosuna kattı! Paul Pogba, yeniden Zebra'larda ile ilgili etiketler Juventus Manchester United Transfer paul pogba
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.