Justin Bieber'den ayrıldıktan sonra depresyona giren Selena Gomez'den itiraf gibi açıklama: "Hala..."

Justin Bieber’la ayrılığı sonrasında depresyona girip bir merkezde tedavi gören Selena Gomez, “Artık bir erkeğin etkisi altına girmemeye çalışacağım” dedi ve yaşadıklarını anlattı.

InStyle dergisinin eylül sayısına konuk olan Selena Gomez, psikolojik tedavi görmeye devam ettiğini açıkladı.

Kendisinden nefret edenlerin olumsuz yorumları, Justin Bieber’la ayrılığı ve ünlü olmanın getirdiği zorluklar yüzünden üç ay bir merkezde kalan şarkıcı, hayatını sıfırlamaya çalıştığını söyledi.

rtyrut

Gomez, “Merkez, telefonun bile çekmediği kırsal bir alandaydı. Oraya gitmek, verdiğim en iyi kararlardan biriydi. Korkuyordum ama o süreçte öğrendiğim çok şey oldu” dedi.

Eski sevgilisi Justin Bieber’la ilişkisinin kendisini ‘güvensiz’ hissettirdiğini belirten şarkıcı, “Artık hayatımın sadece bir bölümünde kendimi mutlu olmaya adamayacağım. Ailem ve arkadaşlarımla da görüşüp, bir erkeğin etkisi altına girmemeye çalışacağım” şeklinde konuştu.

rtyrttu

Gomez, şimdiki sevgilisi The Weeknd’in kendisine destek olduğunu ve tedavisini olumlu yönde etkilediğini de sözlerine ekledi.

Justin Bieber'den ayrıldıktan sonra depresyona giren Selena Gomez'den itiraf gibi açıklama: "Hala..." ile ilgili etiketler Selena Gomez Justin Bieber Dergi psikolojik tedavi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.