Jürgen Klopp'un gözü Sebastian Szymanski'de! Fenerbahçe'nin cevabı belli oldu

Fenerbahçe'de bu sezon 19 gollük katkı sağlayan Sebastian Szymanski için Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp transfer ısrarını devam ettiriyor. Ancak Fenerbahçe yönetimi, Sebastian Szymanski'yi bırakmaya niyetli değil.

Fenerbahçeli yıldız Sebastian Szymanski, Liverpool'un hocası Jürgen Klopp'un iştahını kabartıyor ancak Sarı-Lacivertliler'in tavrı net...

Fenerbahçe'nin Arda Güler'in boşluğunu doldurmak için renklerine kattığı Sebastian Szymanski, hem kendi yıldızını parlatıyor hem de Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor. 24 yaşındaki oyuncu, 25 resmi maçta 10 gol-9 asiste imza atarken 2019'dan bu yana kendisini takipte olan Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un da takdirini topluyor.

"OCAK AYINDA GELMEYİN"

Alman hoca, Szymnaski'yi takımında görmek istediğini İngiliz ekibine bildirmiş durumda. Ancak Fenerbahçe'nin gelecek tüm tekliflere karşı tavrı net: "Ocak ayında gelmeyin."

MİNİMUM 20 MİLYON EURO

Sezon başında 9.7 milyon Euro karşılığında Dinamo Moskova'dan alınan Szymanski için sarı-lacivertlilerin düşündüğü bonservis bedeli minimum 20 milyon Euro.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİ VAR

2027 yılına kadar anlaşması olan futbolcunun Şampiyonlar Ligi hayali olduğu biliniyor. Fenerbahçe bu hedefe ulaşamazsa oyuncuyu elde tutmak zorlaşabilir. 

(Sabah)

Jürgen Klopp'un gözü Sebastian Szymanski'de! Fenerbahçe'nin cevabı belli oldu ile ilgili etiketler Sebastian Szymanski Jürgen Klopp Fenerbahçe Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.