Jürgen Klopp'tan fikstür eleştirisi!

Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, Premier Lig'deki fikstür sıkışıklığını eleştirdi. Klopp, eleştirisinde "Bu kadar maçın kadın-erkek ilişkisi için iyi olmadığını düşünüyorum" dedi.

İngiltere Premier Lig’de 26 Aralık ile 2 Ocak tarihleri arasını kapsayan, 'Boxing Day' olarak adlandırılan ve haftada üç maçın oynandığı dönemi kayıpsız geçen Liverpool'da teknik direktör Jürgen Klopp, fikstür sıkışıklığından şikayetçi oldu. Klopp, "Bu durumun kadın-erkek ilişkileri için iyi olduğunu sanmıyorum" dedi.

Jürgen Klopp'tan fikstür eleştirisi!

"FUTBOLCULARIN DA DÜŞÜNÜLMESİ GEREK"

İnsanları futbolla boğduklarını belirten Alman teknik direktör, bu sıkışık fikstürün asla tartışılmadığını belirtti. Bir haftada üç maç yapmanın sakıncalarından bahseden Klopp "Bunu bu şekilde devam ettiremeyiz. Çok fazla futbol kadın-erkek ilişkisi için iyi değildir. Bu maçların çoğu televizyondan canlı yayınlandı. Muhtemelen erkeklerin pek çoğu da televizyondan maçları takip etti. Bu durumun kadın erkek ilişkileri açısından doğru olduğunu sanmıyorum. Ben de çok maç izliyorum ve benim ilişkim için iyi olmadı" ifadelerini kullandı.

Futbolcuların da düşünülmesi gerektiğini söyleyen 52 yaşındaki teknik adam "Çünkü onlar olmadan futbol da olmaz" şeklinde konuştu.

ÜÇ MAÇI DA KAZANDI

Jürgen Klopp'un önderliğindeki Liverpool, 'Boxing Day'de oynadığı üç maçı da kazanmayı bildi. Bu dönemde Leicester City'yi deplasmanda 4-0, Wolverhampton'ı sahasında 1-0 ve yine evinde Sheffield United'ı 2-0 mağlup eden Liverpool, en yakın rakibinin 13 puan önünde liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Bu sezon Premier Lig'de oynadığı 20 maçta 19. galibiyetini elde eden Liverpool, son olarak 3 Ocak 2019 tarihinde Manchester City'ye kaybetmesinin ardından ligde hiçbir rakibine boyun eğmedi.

Jürgen Klopp'tan fikstür eleştirisi! ile ilgili etiketler Liverpool Premier Lig Jürgen Klopp İngiltere Boxing Day
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.