Julian Nagelsmann'ı sinirlendiren ceket sorusu

SKY Almanya muhabiri, Manchester United'dan 5 yiyen RB Leipzig'in teknik direktörü Julian Nagelsmann'ın ceketine takılınca basın toplantısında ortam gerildi... Alman teknik adam, sinirlerine hakim olmaya çalışarak "Manken değilim, teknik direktörüm" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir'in grubunda bulunan Manchester United ile RB Leipzig, Old Trafford'da karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi maçı 5-0 kazandı.

Farklı mağlubiyetin ardından basın toplantısına gelen Leipzig'in Alman teknik direktörü Julian Nagelsmann, SKY Almanya muhabirinin ceketiyle ilgili bir sorusuna çok sinirlendi.

Gri, spor bir ceket tercih eden 33 yaşındaki çalıştırıcı, içine giydiği yelek ve kravat seçimiyle İngilizler'in "Lucky" dedikleri İrlanda kültürüne ait bir karaktere benzetildi.

Muhabirin 5-0'ı kastederek, "Bu ceketi şans getirsin diye mi giydiniz?" şeklinde soru sorduğu Nagelsmann, "Kıyafetlerim hakkında pek konuşmam. Ne beğendiysem onu giyerim. Manken değilim, teknik direktörüm" cevabını verdi.

Julian Nagelsmann zaman zaman ilginç kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Julian Nagelsmann'ı sinirlendiren ceket sorusu

Julian Nagelsmann'ı sinirlendiren ceket sorusu ile ilgili etiketler Manchester United julian nagelsmann leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.