Joshua King, Dinamo Kiev maçının ardından sarı-lacivertli taraftarlara övgüler yağdırdı

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Joshua King, 0-0 biten Dinamo Kiev maçı sonrasında konuştu. Kadıköy'deki maç için mesaj veren King, sarı-lacivertli taraftarlara övgüler yağdırdı. Deneyimli futbolcu, "Adil bir sonuç oldu beraberlik. Bu maç artık bitti. İkinci maça hazırlanacağız" dedi.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile Polonya'da karşılaştı. Mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

"ADİL BİR SONUÇ OLDU"

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Joshua King, maçla ilgili değerlendirmesinde, "Zor bir maç oldu. Yarattığımız şanslar vardı ama değerlendiremedik. Onlar da ikinci yarıda pozisyon yarattılar. Adil bir sonuç oldu beraberlik. Bu maç artık bitti. İkinci maça hazırlanacağız" ifadesini kullandı.

"FENERBAHÇE TARAFTARI HARİKA"

King, Kadıköy'deki rövanş için ise "Taraftarlarımızın etkisini burada da gördük. Bu tip atmosferler İngiltere'de de var ama burada gördüğüme hiç alışık değilim. Otelde ve stadyumda desteklendik. Fenerbahçe taraftarı harika. Kadıköy'deki maç için sabırsızlanıyorum. 2 aydır futbol oynamıyordum. Maç içerisinde istediğim performansa erişemedim. Fit olacağım" dedi.

Joshua King, Dinamo Kiev maçının ardından sarı-lacivertli taraftarlara övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dinamo Kiev Joshua King
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.