Josef de Souza'nın mazereti soğuk hava

Josef de Souza, Fenerbahçe'nin 1-0 kaybettiği Krasnodar maçı sonrası mağlubiyeti soğuk havaya bağladı.

Fenerbahçe, Krasnodar deplasmanında 1-0 kaybederken, Sarı Lacivertliler’in Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza mücadeleyi değerlendirdi. Krasnodar’ın erken gol bulmasının özgüvenlerinin artmasını sağladığını belirten Josef şunları söyledi:

“Kalemizde erken bir gol gördük. Rakibimiz kendi sahasında oynadığı için erken golle birlikte özgüvenleri arttı. Biz ise kendimize olan güvenimizi kaybettik. İkinci yarıda biraz daha pozisyon üreten bizdik ama gol atmayı başaramadık. İkinci maç kendi sahamızda olacak. Taraftarımızın desteğiyle rövanşta tura ihtiyacımız olan skoru alacağımızı düşünüyorum.

Havanın soğuk olması bize bir sorun yarattı diyebilirim. Maç içinde geç ısındık. Rakibimiz bize göre bu havaya daha çabuk ısındılar. Golü bulmaları bu yüzden… Daha önce kariyerimde bu tür soğuk iklimlerde çıktığım maç oldu. Kayseri’de de -12 dereceyi görmüştük, orası da çok soğuktu ancak mağlubiyetlerin temel sebebinin bu olduğunu söyleyemem.”

Josef de Souza'nın mazereti soğuk hava ile ilgili etiketler Fenerbahçe Krasnodar Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.