Josef de Souza tur için iddialı!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşması öncesi Portekiz basınının sorularını yanıtlayan Brezilyalı oyuncu, Benfica için çok zor bir maç olacağını söyledi.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Benfica’yı bugün zorlu bir maç ve atmosfer beklediğini ifade etti.

Portekiz basınının sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu ilk maçta istenen performansı ortaya koyamadıklarının altını çizdi, İstanbul’da ise taraftar desteği ile turu geçeceklerine inandığını ifade etti.

Souza, “Yeni bir takımız. Yeni bir felsefe ile oynuyoruz. İlk maçın zor geçeceğini biliyorduk. Ancak beklediğimizden de zor geçti. Tam olarak performansımızı göstermedik. İstanbul’da sıcak bir ortam ve taraftarımızın desteği ile turu geçeceğimize inanıyorum. Benfica’yı İstanbul’da zorlu bir atmosfer bekliyor” dedi.

Josef de Souza tur için iddialı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Benfica UEFA Şampiyonlar Ligi Josef de Souza basın acıklaması
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.