Jose Muorinho'nun AS Roma'sı Bodo-Glimt deplasmanında 6-1 mağlup oldu

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren ve hem Serie A'da hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefiyle yola çıkan AS Roma, Norveç'in Bodo/Glimt takımından tarihi fark yedi... Trabzonspor'u eleyerek gruplara kalan İtalya ekibi, C Grubu'ndaki 2. maçında 6-1'lik hezimet yaşadı.

Jose Mourinho'nun AS Roma'sı, UEFA Konferans Ligi'nde Norveç'in Bodo/Glimt takımından tarihi fark yedi... Sarı-Siyahlılar, Serie A devini sahasında Roma'yı 6-1 mağlup etti. 

C Grubu'ndaki ilk 2 maçında 4 puan toplayan teknik direktör Kjetil Knutsen yönetimindeki Bodo/Glimt, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının olay hakemi Ali Palabıyık'ın yönettiği maçta tarihinin en büyük galibiyetini elde etti.

Norveç ekibine 3 puanı getiren golleri; 8 ve 52. dakikalarda Botheim, 20'de Berg, 71 ve 80. dakikalarda Solbakken ile 78. dakikada Pellegrino kaydetti. Roma'nın tek golü ise 28'de Carles Perez'den geldi. 

TRABZONSPOR'U ELEMİŞTİ

Play-off turunda Trabzonspor'u eleyen ve kupanın favorisi olarak gösterilen AS Roma, grubu 2 maçta 6 puanla başlamıştı.

Jose Muorinho'nun AS Roma'sı Bodo-Glimt deplasmanında 6-1 mağlup oldu

Jose Muorinho'nun AS Roma'sı Bodo-Glimt deplasmanında 6-1 mağlup oldu ile ilgili etiketler Ali Palabıyık Bodo Glimt AS Roma UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.