Jose Mourinho'nun ayrılığı Galatasaray'a yaradı! Angelino Roma'ya transfer oluyor: İtalyanlar duyurdu

Geçtiğimiz günlerde Jose Mourinho ile yollarını ayıran ve De Rossi'yi göreve getiren Roma'da yeni hocanın ilk transfer hamlesi Galatasaray'dan olacak. İtalyan basını, sarı kırmızılı takımdan ayrılması beklenen Angelino için Roma'nın devrede olduğu ve İspanyol oyuncuyla anlaşma sağlandığını açıkladı.

Galatasaray'ın kiralık sözleşmesindeki opsiyonunu kullanmama kararı aldığı Angelino için önemli bir transfer gelişmesi yaşandı.

İspanyol sol bekin adı daha önce Torino ve Marsilya ile anılırken İtalya'dan yeni bir iddia geldi.

ROMA ANLAŞMA SAĞLADI

Di Marzio'nun haberine göre, Roma'nın transfer için adı geçen diğer takımları geride bıraktığı ve Angelino ile anlaşma sağladığı belirtildi. İtalyan ekibi, Angelino'nun transferi için Leipzig ile görüşmelerine devam ediyor.

Angelino'nun geleceğinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray'da 19 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Jose Mourinho'nun ayrılığı Galatasaray'a yaradı! Angelino Roma'ya transfer oluyor: İtalyanlar duyurdu ile ilgili etiketler Angelino Galatasaray Roma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.