Jorge Jesus'un vazgeçilmezi Lincoln Henrique

Sezon başında Fenerbahçe'ye imza atan Lincoln Henrique, Teknik Direktör Jorge Jesus'un her hafta yaptığı geniş çaplı rotasyonlara rağmen 11'den kopmadı. Sol bek, sol ön ve orta sahada oynayarak Fenerbahçe'nin adeta jokeri olan Brezilyalı yıldız 17 maça çıktı ve bu alanda Kanarya'nın en iyi isimlerinden biri oldu.

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer edilen ve potansiyeli kadar takıma katkısıyla da öne çıkan Lincoln Henrique, hocası Jorge Jesus'un en güvendigi isimlerden biri oldu.

JORGE JESUS'UN JOKERİ

Dünyaca ünlü hocanın geniş çaplı rotasyonlarına rağmen haftalardır ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri olan Lincoln Henrique, sol bek, sol ön ve orta saha pozisyonlarında adeta hocasının jokeri konumunda.

Altay, Szalai, Rossi ve Valencia ile beraber 17 kezle bu sezon resmi maçlarda en fazla şans bulan oyunculardan biri olan Lincoln'ün skora da katkısı dikkat çekiyor. Fanatik'te yer alan habere göre; 2 golün yanı sıra 6 da asisti bulunan Lincoln Henrique kısa sürede taraftarın en beğendiği oyunculardan biri haline geldi.

Jorge Jesus'un vazgeçilmezi Lincoln Henrique ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Lincoln Henrique
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.