Fenerbahçeli futbolcu devre arasında ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa sergilediği futbolla ve aldığı sonuçlarla taraftarlarını mutlu eden Fenerbahçe'de hareketli saatler saatler yaşanıyor. Jorge Jesus'un sistemine ters düştüğü için tercih etmediği tecrübeli forvetin devre arasında sarı-lacivertli takımdan ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe'nin domine ettiği ve 5 oyuncu değişikliği hakkını kullandığı maçta Serdar Dursun'un görev almaması tartışma yaratmıştı.

 

Düzenli forma giymek isteyen ve takımdan ayrılma planları yaptığı öne sürülen Serdar Dursun'un adı transfer dedikodularına da karışmış durumda. Akşam'ın haberine göre; Serdar Dursun'a Almanya'dan taliplerin olduğu biliniyor. Milli golcüye Augsburg ve Union Berlin ilgi duyuyor. Bununla beraber, Schalke 04'ün ilgisi bulunuyor.

Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla gol kralı olup Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun, sarı lacivertli formayla çıktığı 47 maçta 17 gol atıp 6 asist yaptı.


SERDAR DURSUN KİMDİR?

Serdar Dursun, 19 Ekim 1991'de Almanya'nın Hamburg şehrinde dünyaya geldi. Futbola Billstedt'in altyapısında başlayan Dursun, 2005'te Concordia Hamburg'a katıldı ve burada geçirdiği 3 senenin ardından Hannover 96 akademisine katıldı. Türkiye'ye Eskişehirspor formasıyla dönen 1.90'lık forvet Türkiye'de beklediğini bulamadı.

Eskişehirspor'da iki, kiralık forma giydiği Şanlıurfaspor'da beş maça çıkan Türk oyuncu, 2013'te Denizlispor'da golle tanıştı. 16 maçta 2 gol atan Serdar'ın bir sonraki durağı Fatih Karagümrük oldu. Karagümrük'te geçirdiği 2 sezonda 70 maça çıkan ve 19 gol, 1 asistle skora katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, 2016'da Almanya'ya dönüş yaptı.

Greuther Fürth'te 64 maça çıkan ve 15 gol, 5 asistle oynayan Serdar Dursun, 2018'de kariyerinin en iyi dönemlerini geçireceği Darmstadt 98'e 350 bin Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. İlk sezonunda 36 maça çıkan ve 19 gol, 6 asist kaydeden 29 yaşındaki forvet, ikinci sezonunda zirveye çıktı. 2020/21'de Bundesliga 2’de oynadığı 33 maçta 27 gol atarak gol kralı olan Serdar Dursun, sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrıldı. Kariyerine Fenerbahçe'de devam eden Serdar Dursun, santrafor olarak oynuyor.

Fenerbahçeli futbolcu devre arasında ayrılıyor

Fenerbahçeli futbolcu devre arasında ayrılıyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Schalke 04 jorge jesus serdar dursun darmstadt augsburg Union Berlin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.