Jorge Jesus'tan tarihe geçecek transfer! 175 milyon euroya Al Hilal'in yolunu tutuyor

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, 175 milyon euroluk transfere imza atıyor. Rafael Leao'nun babası Antonio Leao ve menajeri Mario Rui, birlikte Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geçti. Burada Jorge Jesus ve Al Hilal yetkilileriyle görüşmeler yapılacak.

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, AC Milan'ın dünyaca ünlü yıldızı Rafael Leao'nun transferi için girişimlere başladı.

O Jogo'da yer alan habere göre; Jorge Jesus'un raporu üzerine Al Hilal, Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao'yu transfer etmek üzere harekete geçti. Suudi kulübü, 175 milyon euro'luk serbest kalma bedelini de ödemeye hazır...

BABASI VE MENAJERİ RİYAD'DA

Rafael Leao'nun babası Antonio Leao ve menajeri Mario Rui, birlikte Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geçti. Burada Jorge Jesus ve Al Hilal yetkilileriyle görüşmeler yapılacak.

MILAN 49.5 MİLYON EURO ÖDEDİ

Sporting Lizbon altyapısından yetişen ve 2018'de 20.2 milyon euro karşılığı Lille'e, 1 yaz sonra 49.5 milyon euro karşılığı Milan'a transfer olan 24 yaşındaki Leao, bu sezon oynadığı 46 maçta 14 gol atıp 14 asist yaptı.

Jorge Jesus'tan tarihe geçecek transfer! 175 milyon euroya Al Hilal'in yolunu tutuyor ile ilgili etiketler Jorge Jesus Al Hilal
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.