Jorge Jesus'tan taraftarlara çağrı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 57 puanla 2. sırada giriyor. Kanarya'da Teknik Direktör Jorge Jesus, Ankaragücü maçı öncesi taraftarlara mesaj gönderdi.

Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jorge Jesus, son iki iç saha maçında futbolcuları sert şekilde protesto eden taraftarlara çağrıda bulundu. Fanatik'te yer alan habere göre; tecrübeli çalıştırıcı hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda şampiyonluk şansı bulunan tek takım olduklarını hatırlattı.

Jesus, "İki kulvarda da kritik bir noktadayız. Sezonu çifte kupayla tamamlamak için taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Bu takıma sahip çıkmaları gerek. Futbolcuların üzerindeki baskı ve olumsuz havayı onların sayesinde tersine çevirebiliriz" ifadelerini kullandı.

"ANKARAGÜCÜ MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK"

68 yaşındaki teknik adam, "Ankaragücü maçı zor geçecek ve taraftarımıza büyük iş düşecek. Belki oyuna kötü başlayacağız ancak tribünlerin vereceği enerjiyle toparlanacağız. Bu son derece olumlu bir senaryo. Tüm güçlükleri, taraftarımızla omuz omuza vererek aşıp, yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Jorge Jesus'tan taraftarlara çağrı ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Jorge Jesus Ankaragücü
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.