Jorge Jesus'tan sinir harbi! Devre arası sahaya girip hakeme tepki gösterdi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, MKE Ankaragücü maçının ilk yarısı sona erer ermez Joao De Deus ile birlikte sahaya girerek maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a sert tepki gösterdi. Deus, itirazlar sonrası sarı kart gördü.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, MKE Ankaragücü maçının ilk yarısının son anlarında sarı kart gördü. Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcular, bu sarı karta itirazda bulundu.

İlk yarının sona ermesinin ardından Fenerbahçe'de bu pozisyonla ilgili itirazlar devam etti.

Jorge Jesus, yardımcısı Joao De Deus ile birlikte sahaya girerek itirazlarını sürdürdü. Hakem Atilla Karaoğlan, itirazların ardından Deus'a sarı kart gösterdi.

 

Jorge Jesus'tan sinir harbi! Devre arası sahaya girip hakeme tepki gösterdi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ankaragücü Süper Lig Spor Toto Süper Lig Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.