Jorge Jesus taraftarlara ricada bulundu

Beşiktaş yenilgisiyle başlayan sancılı sürece, Başkan Ali Koç'un Jorge Jesus ziyaretiyle ara veren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda moral buldu. Devlerin kâbusu Kayserispor ile çeyrek final kapışmasında karşılaşan sarı-lacivertliler sahadan Emre Mor (2), Serdar Dursun ve Arda Güler'in golleriyle 4-1'lik galibiyetle ayrıldı ve yarı final biletini kaptı Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus, taraftarlardan oyunculara tepki gösterilmemesi için ricacı oldu.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, taraftarların oyunculara ya da yönetime yönelik tepkilerine, daha önce sert karşılık vermişti.

Özellikle Rennes karşılaşmasında Jesus, kaleci Altay'ın ıslıklanması sonrası, "Ona gösterilen tepki, bana gösterilmiştir. Böyle ortamda bulunmak istemem" demişti.

Fanatik'te yer alan habere göre; kupa maçında Arao'ya da benzer tepkiler vardı. Ancak bu kez Portekizli hoca, "Taraftarlardan ricam var, camia olarak birlik olalım. Takım içinde bölünme yaratmayalım" yorumunu yaptı.

Jorge Jesus taraftarlara ricada bulundu ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.