Jorge Jesus raporunu verdi! Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler netleşti

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, takımdan gitmesi muhtemel oyuncuları belirledi. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertlilerde, transfer operasyonları tüm hızıyla sürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertli takım ilk iş olarak Portekizli tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus'la sözleşme imzalamıştı.

JORGE JESUS'UN RAPORU DOĞRULTUSUNDA, TRANSFER OPERASYONLARI HIZLA SÜRÜYOR

Fotomaç'ta yer alan habere göre; deneyimli hoca göreve başlar başlamaz, takımdaki oyuncularla ilgili raporunu hazırladı.Teknik direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertlilerde, transfer operasyonları tüm hızıyla sürüyor.

MEYER, CAULKER, TISSERAND, LEMOS VE NOVAK TAKIMDAN YOLCU

Yabancı sayısında yer açmak isteyen sarı-lacivertlilerde, gözden çıkartılan isimler belli oldu. Sarı-lacivertli takım, Max Meyer ve Steven Caulker'la sözleşme feshetmeyi planlıyor. Takımdan ayrılacağı konuşulan Kongolu defans oyuncusu Tisserand'dan 3 milyon euro gelir bekleniyor. Fenerbahçe'de durumu en çok merak edilen isimlerden biri de stoper oyuncusu Lemos. Kanarya, Lemos ve Novak'tan 1'er milyon euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

PELKAS, ZAJC VE VALENCIA İÇİN GELECEK TEKLİFLER BEKLENECEK

Öte yandan Fenerbahçe'nin iyi bir bonservis bedeli elde etmeyi planladığı isimler de var.Bunlardan ilki Dimitrios Pelkas ve yine geçtiğimiz sezonun özellikle ikinci yarısında başarılı bir performansa imzasını atan Miha Zajc ve Ekvadorlu forvet Valencia için de teklifler beklenecek.

Jorge Jesus raporunu verdi! Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler netleşti ile ilgili etiketler Fenerbahçe jorge jesus yeni sezon ayrılacak isimler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.