Jorge Jesus ısrarla istemişti! Fenerbahçe'den ayrılıp ülkesine dönüyor

Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü Jorge Jesus'un ısrarlı isteği sonrası Marsilya'dan transfer edilen Luan Peres, ülkesi Brezilya'ya geri dönmeye hazırlanıyor. Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda 5.2 milyon bonservis ödenen Luan Peres'e Santos talip oldu.

Jorge Jesus'un ısrarlı talebi doğrultusunda Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transfer edilen Luan Peres, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Bu sezon sakatlığı sebebiyle uzun süredir maçlarda forma giyme şansı yakalayamayan ve liste dışı bırakılan Luan Peres'e ülkesi Brezilya'dan talip çıktı.

Jorge Jesus ısrarla istemişti! Fenerbahçe'den ayrılıp ülkesine dönüyor

JORGE JESUS'UN ISRARIYLA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Dönemin teknik direktörü Jorge Jesus'un isteğiyle 5.2 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilen Brezilyalı stoper için Santos kulübünün devreye girdiği iddia edildi. Eski kulübü Santos'un taraftarı tarafından da istenen stoper oyuncusu Fenerbahçe'de adeta istenmeyen adam haline geldi. Bu sezon transfer edilen Djiku ve Becao'nun iyi bir uyum yakalaması da Peres'in üzerinin çizilmesinde başka bir sebep.

Sezon başı Konferans Ligi elemelerinde oynayan ancak yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat masasına yatan Luan Peres, sarı lacivertli ekipte 23 maçta forma giyerken, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. 1.90 boyundaki stoper oyuncusu, sol bekte de zaman zaman görev almış ve kötü bir performans sergilememişti.

Jorge Jesus ısrarla istemişti! Fenerbahçe'den ayrılıp ülkesine dönüyor ile ilgili etiketler Jorge Jesus Luan Peres Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.