Jorge Jesus ile görüşen Fenerbahçeli futbolcu Kim Min-Jae ayrılık kararından vazgeçti iddiası

Fenerbahçe'ye Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'den müjde geldi... Avrupa'da çok sayıda kulübün istediği başarılı savunmacı, hocasıyla görüştükten sonra ayrılık kararından vazgeçti.

Fenerbahçe'de günlerdir beklenen haber nihayet geldi. Sarı-lacivertli takımda geleceği merak edilen Kim Min-Jae kararını verdi.

JORGE JESUS İKNA ETTİ

Güney Koreli stoper, teknik direktör Jorge Jesus ile yaptığı son görüşmenin ardından ikna oldu ve takımda kalma kararı aldı. 25 yaşındaki savunmacı, Şampiyonlar Ligi'ni görme ihtimali dolayısıyla bu karara vardı.

STOPER TRANSFERİ KAPANDI

Sabah'ta yer alan habere göre; bu arada Abdülkerim transferinin olmaması sonrasında stoper defteri Fenerbahçe için tamamen kapandı. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon kullanılan stoper rotasyonuyla yola devam edecek. Serdar Aziz, Kim, Szalai ve Tisserand bu rotasyonu oluşturacak. Marcel Tisserand'a talip çıkması halinde altyapıdan bir isim A takım rotasyonuna dahil edilecek.

Jorge Jesus ile görüşen Fenerbahçeli futbolcu Kim Min-Jae ayrılık kararından vazgeçti iddiası ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe jorge jesus Kim Min Jae
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.