Jorge Jesus, Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı öncesi: Bize zorluk çıkaracaklar!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe sahasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Rakibimizin bireysel anlamda çok fazla kaliteli oyuncusu var. Karagümrük'te oynayan uluslararası oyuncular bize zorluk çıkaracaklardır." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maç öncesinda açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

''Rakibimizin bireysel anlamda çok fazla kaliteli oyuncusu var. Sıralamada hak ettikleri yerde değil. Karagümrük'te oynayan uluslararası oyuncular bize zorluk çıkaracaklardır.

3 günde 1 maç yapıyoruz. Bu kadar kısa sürede toparlanmak mümkün olmuyor. Bazı sakatlıklar olduğu için normalde olduğu kadar değişiklik yapamıyoruz. Ben oyuncularıma inanıyorum. Eminim, her zaman yaptığımız gibi sahada iyi bir mücadele vereceğiz.''

Jorge Jesus, Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı öncesi: Bize zorluk çıkaracaklar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig fatih karagümrük 9.Hafta Maçı jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.